Trauma Kink

Trauma Kink este prima producție Giuvlipen după cei 2 ani de pandemie, în parteneriat cu Teatrul Dramaturgilor Români din București.

Cât este kink și cât este traumă în plăcerile noastre? Cum putem să transformăm istoriile de abuz, queerness, consimțământ sexual, adunate de-a lungul vieții într-o formă de rezistență?
Trauma Kink este un spectacol despre modul în care traumele timpurii și cele experimentate ca adulți ne definesc percepția asupra intimității și a plăcerii.

 

Show-ul deschide conversația despre traumă într-un mod firesc, prin poveștile a cinci artiști care se deschid în fața publicului într-un demers performativ care îmbină elementele confesionale cu ficțiunea și imaginarul hedonist.
Scenariul spectacolului a fost dezvoltat de artista Mihaela Drăgan și pornește de la cercetarea colectivă realizată de echipa artistică prin participarea la ateliere de scriere dramatică, ședințe de consultanță în traumă corporală și workshop-uri de kink & sexualitate. S-a născut astfel un performance despre traumă și hedonism, dincolo de definițiile de dicționar, dar mai ales despre puterea vulnerabilității care vindecă.

foto; Anastasia Atanasoska

ECHIPA ARTISTICĂ:

Cu: Arhanghella, Mihaela Drăgan, Zita Moldovan, Kitty Rhea, Răzvan Rotaru
Text: Mihaela Drăgan
Regie&scenografie: Gabriel Sandu
Asistent scenografie și concept lumini: Miruna Croitoru
Video: Aural Eye
Coregrafie: Răzvan Rotaru
Muzică: Andrei Horjea
Costume: Patricia Suciu
Foto: Amalia Drăniceanu
Consultanță muzică: Nicoleta Ghiță

TRAUMA KINK este o co-producție Giuvlipen Teatrul Dramaturgilor Români din București

Shopping Basket
RO